Onderhoud & reparaties

Als eigenaar van uw woning zijn wij verantwoordelijk voor het groot onderhoud aan uw woning. Daar hoeft u zelf niets aan te doen. Wel bent u als huurder wettelijk verantwoordelijk voor klein onderhoud aan en in uw woning. In verband met de fusie tussen voorheen Omnivera en voorheen Goed Wonen Zederik wordt druk gewerkt aan eenduidig beleid ten aanzien van het klein onderhoud. Vooralsnog is het als volgt: 

Huurders in Hardinxveld-Giessendam
Voor de huurders in Hardinxveld-Giessendam geldt dat het klein onderhoud is ondergebracht in een servicecontract. Ook een tweejaarlijkse keuring van de woning zit in het servicecontract. In de brochure 'onderhoudswijzer' staat precies omschreven welke reparaties binnen het servicecontract vallen.

Direct melden service-aanvraag
Heeft u een servicecontract? Meld dan uw serviceaanvraag rechtstreeks via 'Mijn Omniveragwz'.

Aanmelden servicecontract
De kosten voor een servicecontract bedragen € 7,- per maand. U betaalt eenmalig € 30,- als instapbijdrage. Wilt u zich aanmelden voor een servicecontract? Vult u dan het formulier hieronder in. 

Huurders in de gemeente Zederik 
Voor de huurders in de gemeente Zederik geldt dat er gewerkt wordt met een 'Onderhouds A-B-C'. Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer (0347) 32 49 00.   

 

Gegevens aanvrager servicecontract
Delen: