Dit zijn wij

Omnivera GWZ is een woningcorporatie die opereert in de gemeenten Hardinxveld-Giessendam en Zederik. We beheren cira 3.300 woningen en vier woonzorgcentra. Onder andere eengezinswoningen, appartementen, grondgebonden woningen en seniorenwoningen. Wij zijn een sociale huisvester. Dit betekent dat wij voornamelijk huurwoningen aanbieden met een netto huurprijs tot € 710,68.

Missie Omnivera GWZ
Omnivera GWZ vindt huisvesting een eerste levensbehoefte. Tenslotte zorgt goed wonen voor een beter leven. Omnivera GWZ biedt goede betaalbare huisvesting voor huishoudens die voor huisvesting aangewezen zijn op de corporatie. We doen dit vanuit een huurdersgestuurde organisatie, waar keuzevrijheid een centrale waarde is. 

Informatie
Wilt u uitgebreide informatie over Omnivera GWZ? Kies dan voor één van de onderwerpen vanuit het keuzemenu in de linkerkolom.

Nog vragen?
Heeft u een vraag die niet toegelicht staat in het keuzemenu? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer (0184) 61 44 88, of  telefoonnummer (0347) 32 49 00. U kunt ook het onderstaande formulier invullen.

 

Persoonsgegevens
Delen: