Bouwprojecten in planning/ in uitvoering

Omnivera GWZ kijkt of er vanuit de gemeente of vanuit de regio vraag is naar woningen. Vervolgens onderzoeken we de mogelijkheden om te bouwen. Daarbij kijken we goed of de bouw geen financiële risico's met zich meebrengt.

Informatie
Uitgebreide informatie over nieuwbouwprojecten en projecten in voorbereiding vindt u door één van onderstaande onderwerpen te kiezen.

 

herstructurering Oranjebuurt

herstructurering Oranjebuurt

De herstructurering van de Oranjebuurt in Hardinxveld-Giessendam is in volle gang. In deze wijk vervangt Omnivera GWZ 92 woningen uit de jaren '50 door 76 sociale koop- en huurwoningen. Van Daalen bv uit Gorinchem bouwt de woningen. De bouw verloopt in fasen. Om de leefbaarheid gedurende deze jaren te garanderen verhuren we leegkomende woningen via Totaal Leegstandsbeheer. Fase III is inmiddels afgerond. Fase IV en V worden samengevoegd en zijn nu in volle gang.

Interesse?
De verkoop loopt via Alblasserwaard makelaars & taxateurs. De verhuurwoningen zijn eerst aangeboden aan de zittende huurders van de resterende sloopwoningen. Als daar woningen van overblijven dan worden deze via Woongaard aangeboden. www.woongaard.com.

Nieuwsbrieven  
In de nieuwsbrieven leest u het laatste actuele nieuws.
nieuwsbrief 1nieuwsbrief 2nieuwsbrief 3, nieuwsbrief 4, nieuwsbrief 5, nieuwsbrief 6, nieuwsbrief 7, nieuwsbrief 8, nieuwsbrief 9, nieuwsbrief 10, nieuwsbrief 11,
persbericht 24 februari 2015
persbericht 10 februari 2015

Sociaal plan 
Het Sociaal plan bij sloop en renovatie borgt de rechten en regels van huurders met betrekking tot herhuisvesting en vergoedingen. 

 

Woningtype: eengezinswoningen
Bouwjaar: 2016-2018
Bekijk project